Lasergame verhuur Hardenberg Out of the box
Kinderfeestjes

Wil jij een kinderfeesje organiseren maar weet je nog niet zo goed wat je wilt doen bij dit feestje? Denk dan eens aan lasergamen! Een super leuke activiteit voor zowel jongens als meisjes. Jij huurt van ons de laserguns, de locatie bepaal je vervolgens zelf. De kinderen vermaken zich al snel met meerdere potjes lasergamen. Snel, makkelijk en een super originele activiteit. Wat wil je nog meer? Wil je boeken, of heb je nog vragen? Dat kan allemaal via onderstaand formulier.

Lasergame verhuur Hardenberg Out of the box
Tieners/Jongeren

Lasergamen is een heel leuk activiteit voor bijvoorbeeld vriendengroepen en jongerenkampen.  Het is snel en makkelijk geregeld. Jullie halen de guns op en kunnen ze vervolgens de hele dag gebruiken. Dit is dé activiteit om de jongeren en tieners uit te dagen, en om ze in beweging te krijgen. Benieuwd naar de beschikbaarheid of vragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Lasergame verhuur Hardenberg Out of the box
Bedrijfsuitjes

Zoek je een gezellig, actief en fanatiek bedrijfsuitje? Dan zit je bij ons goed! Onze laserguns zijn perfect voor een bedrijfsuitje waar je toch eventjes iets actiefs wil doen. Je zult merken dat je al snel super fanatiek wordt en je tegenstander wilt verslaan. Het voordeel van het huren bij ons is dat de guns de hele dag gebruikt kunnen worden. Durven jullie de uitdaging aan of heb je verder nog vragen? Neem contact op via onderstaand formulier.

Contactformulier

Lasergameverhuur Hardenberg Out of the box
Lasergameverhuur Hardenberg Out of the box
15 Google recensies
Niels Rodijk
Niels Rodijk
Alles netjes volgens afspraak. Goede service. Gebruikt op een basisschool. Iedereen was erg enthousiast!
Jenine Beukelman
Jenine Beukelman
Voor de jongeren van Kandelaarkerk Heemse de laserguns gehuurd voor een gezellige avond lasergamen! Duidelijke uitleg en goede werking van de laserguns! Makkelijk in gebruik. Zeker voor herhaling vatbaar!
Dorine Hilberink
Dorine Hilberink
Box gebruikt bij een kinderfeestje. Was top! Laserguns werken goed. Duidelijke uitleg gekregen bij het ophalen. Goede communicatie via whatsapp. Echt een aanrader!
Henri de Jonge
Henri de Jonge
leuke activiteit voor een tiener verjaardag. De guns werken goed en de service was top. Zeker voor herhaling vatbaar.
Rolinda de Jonge
Rolinda de Jonge
Snelle reacties, duidelijke communicatie, spul goed voor elkaar. Mede daardoor een leuk buurtfeestje gehad!
Hendrik aart Last
Hendrik aart Last
we hebben de lasergames gebruikt voor activiteiten als animatieteam op de camping, mooie guns en heel fijn te gebruiken. duidelijke instructies en goede communicatie met dit bedrijf!
Gerard Saurwalt
Gerard Saurwalt
Het was geweldig om te lasergamen op onze vakantielocatie. De service is goed en snel. Daarnaast ook duidelijke instructies en heel flexibel met ophalen en inleveren.
Alex Douw
Alex Douw
Laserguns gehuurd op de camping. Super service: het werd gebracht en gehaald. Alles werkte top. Bedankt!
Jeannette Amsink
Jeannette Amsink
Gehuurd voor een activiteit op school. Een duidelijke instructie vooraf ontvangen. Zelf een “warzone” gebouwd in de sporthal. Leerlingen waren super fanatiek. Wel vaak schieten om iemand af te krijgen, maar dat mocht de pret zeker niet drukken.
Talitha Beiboer
Talitha Beiboer
Hele leuke activiteit om te doen met jongeren. De guns werken goed en de service is super!