Wij zijn Edger Boerman en Rico Pullen, twee vrienden uit Hardenberg die samen de passie delen om te lasergamen. Daarom hebben we onze handen ineengeslagen en hebben we ''Out of the box'' opgericht. Dit is dé plek waar je moet zijn om laserguns te huren in de omgeving Hardenberg.

Wij bieden verschillende boxen aan waar je uit kan kiezen. Jij haalt de box bij ons op en kunt op een eigen gekozen terrein lekker gaan lasergamen. Super simpel geregeld en je hebt een hele leuke dag. De laserguns zijn te gebruiken voor zowel kinderen, jongeren en volwassenen. Durf jij deze uitdaging aan? Laat het ons weten via het contactformulier of via Whatsapp: 06-38444237
Lasergame verhuur Hardenberg Out of the box
Lasergame verhuur Hardenberg Out of the box
Lasergameverhuur Hardenberg Out of the box
Lasergameverhuur Hardenberg Out of the box
15 Google recensies
Niels Rodijk
Niels Rodijk
Alles netjes volgens afspraak. Goede service. Gebruikt op een basisschool. Iedereen was erg enthousiast!
Jenine Beukelman
Jenine Beukelman
Voor de jongeren van Kandelaarkerk Heemse de laserguns gehuurd voor een gezellige avond lasergamen! Duidelijke uitleg en goede werking van de laserguns! Makkelijk in gebruik. Zeker voor herhaling vatbaar!
Dorine Hilberink
Dorine Hilberink
Box gebruikt bij een kinderfeestje. Was top! Laserguns werken goed. Duidelijke uitleg gekregen bij het ophalen. Goede communicatie via whatsapp. Echt een aanrader!
Henri de Jonge
Henri de Jonge
leuke activiteit voor een tiener verjaardag. De guns werken goed en de service was top. Zeker voor herhaling vatbaar.
Rolinda de Jonge
Rolinda de Jonge
Snelle reacties, duidelijke communicatie, spul goed voor elkaar. Mede daardoor een leuk buurtfeestje gehad!
Hendrik aart Last
Hendrik aart Last
we hebben de lasergames gebruikt voor activiteiten als animatieteam op de camping, mooie guns en heel fijn te gebruiken. duidelijke instructies en goede communicatie met dit bedrijf!
Gerard Saurwalt
Gerard Saurwalt
Het was geweldig om te lasergamen op onze vakantielocatie. De service is goed en snel. Daarnaast ook duidelijke instructies en heel flexibel met ophalen en inleveren.
Alex Douw
Alex Douw
Laserguns gehuurd op de camping. Super service: het werd gebracht en gehaald. Alles werkte top. Bedankt!
Jeannette Amsink
Jeannette Amsink
Gehuurd voor een activiteit op school. Een duidelijke instructie vooraf ontvangen. Zelf een “warzone” gebouwd in de sporthal. Leerlingen waren super fanatiek. Wel vaak schieten om iemand af te krijgen, maar dat mocht de pret zeker niet drukken.
Talitha Beiboer
Talitha Beiboer
Hele leuke activiteit om te doen met jongeren. De guns werken goed en de service is super!